Prijateljska utakmica u Međugorju

UŽIVO: FK Željezničar - NK Čapljina 0:1

Endin Čaušević

Od 15 sati uživo pratite video prenos prijateljske utakmice Željezničara i Čapljine sa pomoćnog stadiona Sportskog centra u Međugorju.

Željezničar: Kjosevski, Stevanović, Kosorić, Bogičević, Kramarić, Zolotić, Hadžiahmetović, Bekrić, Memija, Tiago i Lendrić

25' - Trener Željezničara nakon 25 minuta utakmice izvršio je dvije izmjene. Mulalić je igre izveo Ledrića i Bekrića, a u igri su sada Mujagić i Beganović.

Vidi video!

Poluvrijeme! Željezničar - Čapljina 0:0. Uskoro se vraćamo...

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

45' - Željezničar je u drugom poluvremenu istrčao u sastavu Ćeman, Memija, Osmanković, Hodžurda, Mailson, E. Sadiković, Blagojević, Beganović, Halvadžić, Hiroš, Mujagić.

57' - Čapljina je povela sa 1:0 golom Jazvina.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi