UŽIVO: Žrijeb osmine finala Lige prvaka

Nestrpljivo čekamo parove

UŽIVO: Žrijeb osmine finala Lige prvaka

Endin Čaušević
Teme:

Grupna faza Lige prvaka već je iza nas, a sada sigurno svi s nestrpljenjem očekuju februar naredne godine kada će početi nokaut faza ovog takmičenja.

Danas ćemo saznati parove osmine finala Lige prvaka i sigurno je da nas čekaju spektakularne utakmice. Žrijeb parova osmine finala počinje u 12 sati, a tekstualni prenos uživo možete pratiti na SportSport.ba, a u nastavku pogledajte koje ekipe su se plasirale u ovu fazu takmičenja.

Na prvom mjestu u grupama završili su: Borussia Dortmund, Barcelona, PSG, Porto, Bayern, Manchester City, Real Madrid i Juventus i naravno oni se ne mogu sastati u osmini finala.

Prvo plasirane ekipe mogu igrati protiv drugoplasiranih iz grupa, a to su: Atletico Madrid, Tottenham, Liverpool, Schalke, Ajax, Lyon, Roma i Manchester United.

12:00 - Počinje ceremonija žrijeba osmine finala Lige prvaka. Klubovi s nestrpljenjem očekuju imena svojih protivnika.

12:06 - Nakon što se objasne pravila žrijeba očekuje se i početak izvlačenja parova.

12:12 - Počinje izvlačenje parova Lige prvaka!

Schalke 04 - Manchester City

Atletico Madrid - Juventus

Manchester United - PSG

Tottenham - Borussia Dortmund

Lyon - Barcelona

Roma - Porto

Ajax - Real Madrid

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Liverpool - Bayern

12:20 - Završen je žrijeb osmine finala Lige prvaka!

Top Komentari

Raikkonen
Drugi par: Željezničar (Sarajevo) - Schalke
8 8
Edin Merlin
FORZA JUVEEEEEEEEEEE
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi