13

Komentari (13)

enko
Samoiskreno da je u raljama sda kako kazes ona petokraka nebi bila na grbu ni 24 sata.Velez je ponos hercegovaca ma kojoj ko stranci pripadao.
damir1922
Radi takvih kao što si ti, želim da se ova država raspadne u 1000 komada. Da svaki ******nder dobije po ledinu na kojoj će imati svoj FK Đerzelez!
MoTata
Nigdje u tekstu (ni na jednom portalu) se nije ni najmanje dovelo u pitanje da je dotični izvršio bilo kakav zakonski/kriminalni ili bilo kakav drugi ilegalni prekršaj obavljajući funkciju kao član UO Veleža, što znači da nije bilo nikakvih sumnjivih radnji u i oko kluba nego SAMO kao direktor pomenute kompanije ili neke druge kompanije. Da je bilo suprotno vjerovatno bi bila vijest da su došli u prostorije FK Velež. Napisati ovakav tekst a ne napisati da se ne radi konkretno o FK Velež je dno dna novinarstva i "clickbait" naslovi da bi se dušmani i mrzitelji FK Velež javljali i hranili svoj ego. FK Velež je bio i prije vas a bit će i poslje vas ništa drugo osim institucija u kojoj je sve redovno i koja ima najmanje dugovanja, skoro pa nikako. Uživajte u mržnji i samo serite a ja ću biti ponosan na FK Velež i sve ono što on predstavlja pogotovo u poslje ratnom periodu. Odo na kafu, ćao.
enko
Kriminal je kriminal,a gospodin novinar stalno potencira fk velez,clan uprave.pa nije uhapsen velez vec on,prodite se vise veleza.
SeoRusilac
a o Vici i Beusu ne smiju ni slova napisati
Zeleni_zub
Jel to za klub nije bitna informacija ako drugi čovjek i direktor generalnog sponzora završi u zatvoru? Bez želje da kažem da je bilo nekog kriminala u Veležu, nije nemoguće da ovo negativno utiče na tokove novca u Veležu. Ako ništa, mijenjaće se UO pa je i to značajna informacija jer je za ono što je Velež napravio zaslužniji UO i ovaj Uzunović nego Dudić i igrači.
enko
Ti nisi zubonja shvatio sta sam zelio reci .jada je godinama aluminij bio sponzor zrinjskog i desilo se sta se desilo ali nije niko od ovih novinara nije spominjao claanove uo.zrinjskog koji su na visokim drzavnim funkcijama.treba ti razdvojiti,drugi par opanaka..Šemso je uspio poredati ljude sa istim vizijama i Velez je tu gdje je.
Samoiskreno
Velež je klub u raljama SDA. Krimonalan
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.