Halilhodžić nije želio komentarisati poniženje koje su mu priredili

Kao da se ništa nije ni desilo

Halilhodžić nije želio komentarisati poniženje koje su mu priredili

Edmir Škorić

Nogometna reprezentacija Maroka pobijedila je sinoć Južnu Afriku s 2:1 u prvom kolu kvalifikacija za Afrički kup nacija.

Marokanci su gubili s 0:1, ali su uspjeli preokrenuti u meču u kojem se dobar dio domaće javnosti nadao da će tim izgubiti kako bi Vahid Halilhodžić napustio klupu.

Bh. stručnjak je ovu zemlju odveo na Svjetsko prvenstvo u Katar, ali u sukobu je sa mnogim Marokancima koji su sve te rezultate preko noći zaboravili, nakon što je Vaha odlučio da zvijezdu poput Hakima Ziyecha odstrani iz reprezentacije.

Na stadionu Rabat sinoć je doživio velike zvižduke, ali nije se želio osvrtati na to.

"Igračima moram čestitati jer su odigrali utakmicu koja je bila jako teška. Znali smo da je Južna Afrika dobar tim. Iznenadili su nas brzim golom. Igrači su odigrali dobro, ali smo propustili mnogo prilika. Moram im čestitati za zalaganje i borbu, a sada se odmoriti i pripremiti za utakmicu protiv Liberije u kojoj također očekujemo pobjedu kojom bi došli na korak od Afričkog kupa nacija", rekao je Halilhodžić za kanal FRMF.

[twitter]https://twitter.com/Silenceiskey__/status/1535020899145076737[/twitter]

Top Komentari

Bhf111
Hahaha divljaci bgm, tacno narod koji je zaostao, mislim da ih na tribinama 70 posto ne zna citati i pisati
9 2
Milfhunter
Moj Vaha šta ti to treba, zaradio si za 3 zivota, odmakni se od divljaka i čuvaj zdravlje
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi