4

Komentari (4)

red devil mo
Dosao bi on samo da su u savezu normalni uslovi za rad. Biraju ti pomocnike po nacio.kljucu,guraju ti nakve loptase da bi menadzeri dobro prosli. Mozda je u africi slicno ali je lova mnogo veca. Bar zna za sta se sekira.
Laso
To nažalost ima u svim zemljama (osim ovog nacionalnog ključa)... Fudbal je odavno postao isključivo biznis.
Adnanos
Imas novca Vaha da ji krava nemoze pojest pa pusti te Africke reprezentacije i dodji malo iz ljubavi vodi svoju zemlju. Dok najbolji strucnjak vodi eksoticne zemlje nama repka propada a i on to gleda.
gaziiiiJAaaa
Zasto bi dosao, po stare dane da mu PANJEVI I HOSTAPLERI popuz Begica i ostalih DIRIGUJU?..Nisi lud VAHA, neka te tamo, ima nas koji smo ponosni na to sto ne das da ti PANJEVI OVDASNJI KROJE EKIPU...puno srece Vaha..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti