Vaha u čudu nakon poraza: Moramo sebi postaviti neka pitanja

Nantes je imao sve u svojim rukama, no na kraju izgubio

Vaha u čudu nakon poraza: Moramo sebi postaviti neka pitanja

Samir Mlaćo

Pomalo nevjerovatan poraz upisao je Nantes jučer pred svojim navijačima od Lillea. Domaći su vodili 2:0 u 57. minuti i imali sve u svojim rukama, ali onda gosti od 62. do 69. minute dolaze do tri pogotka i pobjede.

Imao je Eysseric priliku da donose bod Nantesu, nije nije bio precizan sa 11 metara u 83. minuti. Bh. stručnjak na klupi Kanarinaca Vahid Halilhodžić bio je u čudu nakon meča.

Nije ovo prvi put da Nantes prokocka dobijenu utakmicu.

"Moramo sebi postaviti neka pitanja. Ovo nije prvi put da nam se dešava nešto slično. u toj nekoj euforičnoj situaciji kada vodimo, moramo se malo smiriti", kazao je popularni Vaha.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nantes se sada nalazi na 15. mjestu Lige 1, sa osam bodova više od Caena koji je na 18. mjestu, a koji se nalazi na mjestu koje vodi u doigravanje za opstanak u ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti