3

Komentari (3)

Penderinos
Nek se oni naši manekeni ugledaju na Ziecha lik igra jedan Chelsea, jedan od najboljih igrača svijeta na svojoj poziciji i opet dodje igrati u marokansku zabit iako je rođen u drugoj zemlji. I lik briljira za reprezentaciju, gine i u nebitnim utakmicama, e SAD uporedite njegov ucinak i učinak Dzeke i visce sve ce vam biti jasno. Ruku na srce jest da je dzeko nas najbolji strelac svih vremena, ali pola tih golova da ekipama poput Lihtenštajna Luksemburga, kad nam je najviše trebao op.a protiv sj. Irske i tokom kvalifikacija, kao i u prošlim prošlim irske, nije ga bilo na terenu. Još kao kapiten trebao je biti vodja na terenu. Odlaskom Spahe ostali smo bez posljednjeg borca koji je ginuo na terenu i isao glavom na kopačku, jest da nas je znao ukopati svojom agresivnošću i zustrinom, prije svega protiv francuske, ali on je jedna velika legenda koju ce teško neko naslijediti.
19501911
Ma upravu si ti druze 100%,samo sto ce sada ovo kada procitaju ovi nasi popljivat nas 90%njih i rec kako nevolim reprezentaciju,ali nevolim ove nase manekene,hvala vam za sve,ali vi ne ginete za reprezentaciju,nama ni jedan sekektor nevalja,ma neznam ko on bio,a dovedu selektora,pa mu namecu ko ce igrat i ko ce se gurat,pa normalno da nevalja,sto kazu kod nas "Nemoze se pita od govana napravit"!!!!
Svojprisebi
Bas tako druze. Gledam kako slovacka dade prvi gol ircima pa kad bi nasi tako dali? Covjek napravio pritisak na odbranu ovaj pogrijesio i eto ti gola. Trud zalaganje agresivnost presing to je to nije vazno ko igra. Pogledaj sta je sir Alex radio sa Man unitedom godinama samo disciplina rad i red. Pogledaj ko svoji kirin kup u Japanu za Bosnu. Ja sam uvjeren da su dzeko i drustvo igrali da mi ne bi osvojili u svo duzno postovanje Dzeki
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.