Halilhodžić je stvorio itekako snažan Maroko: Vaha se poigrao sa jednom od najjačih selekcija Afrike

Lagano dobili Senegal

Halilhodžić je stvorio itekako snažan Maroko: Vaha se poigrao sa jednom od najjačih selekcija Afrike

M. Šljivak

Vahid Halilhodžić došao je do novog trijumfa na klupi selekcije Maroka.

Ova reprezentacija je večeras u prijateljskom duelu savladala Senegal sa 3:1 i tako je pokazala da će biti među glavnim kandidatima za plasman na Svjetsko prvenstvo u katar.

Halilhodžić je posložio zaista sjajan tim. Otpisao je igrače kojima nije čast igrati za reprezentaciju, a za sada postiže jako dobre rezultate.

Selim Amallah je zabio za vodstvo Maroka u 10. minuti meča. Bila je to sjajna akcija koju je Amallah završio golom.

Iako je šansi sa obje strane bilo još do drugog gola čekalo se do 71. minute meča. Ponovo domaća reprezentacija pravi fantastičnu akciju, a za 2:0 pogađa Youssef En Nesyri.

Sve dileme oko pobjednika okončane su u 86. minuti. Youssef El Arabi koristi grešku odrbane protivnika i zabija za 3:0.

Senegal je uspio u 89. minuti doći do počasno gola, a sa penala je pogodio Sarr za konačnih 3:1.

Top Komentari

Fk1921
Jos jedna vrapcicka ubleha i cirkusant koji je igrao za takozvani velez.
6 20
Ade1987
Ma ovaj samo ide gdje ima love a i opeko se u Dinamu neće on nikad vise doći na Balkan da radi, ja nebi volio da nas uzme neko kao ova 3 zadnja mislim na Bazdarevica, Prosineckog i Bajevica, nisu ljudi u Bosni živjeli i ne znaju kako je kod nas dole lijepo je doci na mjesec dva i otići zato mislim da je došlo vrijeme da se da prilika našim terenima iz PL, neće koštati puno ali garantujem da nebi uradili lošiji poso od ovih, sta to fali Husrefu Musemicu, Amaru Osimu, Vinko Martinović ima jos tu imena treba ljudima dati priliku
9 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi