11

Komentari (11)

Mase007
Hooruk
Nek si se ti gazija2 javio, nejaj Boze da te omaši, a i mi bi svi bili zakinuti bez tvojih brilijantnih i neiskompleksiranih komentara.
Mase007
Opusteno, nek ti mene pratis, meni dusa mirna :) Pozdrav hooruk horoze :)
Hooruk
Nek ti ptatis barselonu paćenice, a da je bogdo tebi mozak miran jazavcu.
MirzaBarucic
@Hooruk: Što vrijeđaš čovjeka?
Mase007
A glup si brate, shvati to jednom..A Mirza druze vidis da je lik opsjednut , na svaku moju objavu skace. Al to su ti oni likovi jaki samo ovako putem portala a h uzivo su manji od zrna.
Hooruk
De molim te pokazi mi to vrjeđanje.
Hooruk
Smjesan si i ti i tvoji iskompleksirani komentari. Ja skoro mjesec dana nisam napisao uopste komentar a ti skaces na svaku objavu koja ima bilo kakve veze sa barselonom, nijedna te nije mašila i ti pricas o opsjednutosti. Ja ne pokazujem uopste nikakvu snagu na portalu, to su samo obicni komentari a ako si se ti od njih nasao ugrozen tvoj problem, ti si taj koji je ko biva za****n na portalu sa svojim komentarima a uzivo te i nema uopste kad visis na portalu.
Mase007
Sta ti rece, puno rijeci a prazna prica :) Okaci to macku o rep, ide u kokosinjac, kako i govori tvoj nick. Poz.
Hooruk
Pa da ti skratim ako ce ti biti jasnije, izađi krtico malo i vani, ima svijeta i mimo virtualnog
Mase007
Duhovit si postao. Ne kradi mi fore s zivotinjskim nazivom koji sam ti dao :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.