Valencia će zabraniti navijačima Atalante dolazak na Mestallu?

Zbog koronavirusa

Valencia će zabraniti navijačima Atalante dolazak na Mestallu?

E. Čaušević

Fudbaleri Valencije će 10. marta na svom terenu igrati revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Atalante.

Atalanta je u prvom meču koji se igrao na San Siru prošle sedmice napravila veliko iznenađenje i slavila je s ubjedljivih 4:1. Italijanski tim već je jednom nogom u četvrtfinalu što bi bio historijski uspjeh za klub iz Bergama.

No, u Valenciji vjeruju da mogu napraviti preokret u revanš meču koji će se igrati na Mestalli. Iako se ovaj meč igra za dvije sedmice čini se da se već sada zna da će Atalanta biti bez podrške.

Naime, španski mediji objavili su da će Valencia gotovo sigurno zabraniti dolazak navijačima iz Italije zbog koronavirusa. Na taj način žele spriječiti širenje virusa, a tu odluku će gotovo sigurno potvrditi u narednim danima.

Top Komentari

tuzlaak
Cuj iznenadjenje sto su ih dobili 4:1.... Pratitel vi fudbal strucnjaci?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti