Valencia čvrsto drži poziciju za Ligu prvaka
Foto: EPA

Trijumf Šišmiša protiv Real Sociedada

Valencia čvrsto drži poziciju za Ligu prvaka

M. Šljivak

Fudbaleri Valencije pobijedili su Real Sociedad sa 2:1 u susretu 25. kola španske La Lige.

Junak trijumfa Šišmiša bio je sjajni Santi Mina koji je postigao oba gola kojima je svoj tim učvrstio na četvrtom mjestu koje vodi u Ligu prvaka.

Do vodstva domaći stižu 34. minuti. Montoya je sjajno ubacio sa desne strane, a Mina pogađa za rezultat poluvremena od 1:0.

Gosti iz San Sebastiana su do izjednačenja došli u 54. minuti. Grešku odbrane Valencije koristi Oyarzabal i pogađa za 1:1.

Međutim, do trijumfa Valencia stiže u 68. minuti. Pogriješio je golman Ramirez, na pravom mjestu je Mina koji pogađa za konačnih 2:1.

Potražite više informacija na temu La Liga:

La Liga, 25. kolo:

Valencia - Real Sociedad 2:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi