Valencia pobijedila Huescu golom u 94. minuti

Navijači traže promjene u klubu

Valencia pobijedila Huescu golom u 94. minuti

E. Čaušević

Fudbaleri Valencije još jednom su razočarali svoje navijače iako su u finišu utakmice uspjeli da slave protiv Huesce sa 2:1 u meču 17. kola španske La Lige.

Valencia ove sezone igra ispod svih očekivanja, a danas su uz dosta sreće uspjeli da savladali fenjeraša Huescu golom u četvrtoj minuti sudijske nadoknade. Šišmiši su veoma dobro počeli utakmicu i poveli u 25. minuti kada je Parejo zatresao mrežu gostiju za 1:0.

Činilo se tada da će Valencia konačno lagano doći do tri boda, ali to se nije desilo. Huesca se nije predavala i u nastavku meča se to gostujućem timu isplatilo. Gosti su u 72. minuti uspjeli da dođu do izjednačenja kada je sudija pokazao na bijelu tačku. Odgovornost je preuzeo Cucho koji je pogodio za 1:1.

Do kraja utakmice Huesca je mogla da dođe do pobjede jer su imali nekoliko sjajnih šansi, ali Valencia se uspjela nekako spasiti. I kada su svi očekivali kraj domaći su došli do pobjede. U četvrtoj minuti sudijske nadoknade mrežu gostiju zatresao je Piccini u 94. minuti za konačnih 2:1.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, nezadovoljstvo navijača Valencije bilo je veliko i pored pobjede jer traže promjene u rukovodstvu kluba. Šišmiši su trenutno osmi sa 22 boda, a Huesca je zadnja s osam bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi