Valenciji prekipjelo, ove zime napušta Old Trafford

Nije se naigrao ove sezone

Valenciji prekipjelo, ove zime napušta Old Trafford

Kapiten Manchester Uniteda Antonio Valencia ove zime će najvjerovatnije napustiti Old Trafford.

Ovaj kolumbijski nogometaš se ne može pohvaliti minutažom pod Mourinhovom palicom, posljednju utakmicu u ovoj sezoni odigrao je još u septembru, a The Times piše kako je Valenciji 'prekipjelo', te da će napustiti Manchester United.

Njegov agent je proteklih dana boravio u Manchesteru kako bi razmatrao mogućnost raskida ugovora već u januaru, a problema pri pronalasku nove sredine Valencia neće imati, jer već sada ima ponude West Hama i nekoliko španskih klubova.

Prije samo dvije godine Mourinho je častio Valenciju komplimentima kako je "najbolji bek na svijetu", ali prema svemu sudeći, ta vremena su prošla.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Valencia, podsjećamo, nastupa za Manchester United od 2009. godine. Prethodno je nosio dresove Wigana, Villarreala, Huelve i El Nacionala.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pogba69
I nama je prekipjelo da gledamo centaršuteve u publiku ili preko svih igrača
3 6
red devil mo
Njegovi centarsutevi su jako i po zemlji,ali je veliki borac. Tu su malo i godine. Potreban je neko novi i njemu nesto novo.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi