Pogledajte svaki potez Lukakua protiv Valencije: Ovo je napadač od 85 miliona eura...
Lukaku je ove sezone odigrao 21 meč za Crvene đavole i postigao svega šest golova.

Izgubio loptu ama baš svaki put

Pogledajte svaki potez Lukakua protiv Valencije: Ovo je napadač od 85 miliona eura...

Fudbaleri Manchester Uniteda odigrali su u srijedu navečer jednu od najlošijih utakmica ove sezone.

Popularni Crveni đavoli su izgubili na gostovanju kod Valencije sa 2:1 u okviru Lige šampiona, a jednu od lošijih partija, ako ne i najlošiju u karijeri pružio je Belgijanac Romelu Lukaku.

Belgijski Proximus 11+ objavio je video u kojem je kompilacija svih Lukakuovih poteza tokom susreta protiv Valencije i koji jasno pokazuje kakvu je utakmicu zapravo odigrao.

Lukaku je svaki, ali baš svaki put, izgubio loptu. Ili je bio u pitanju pogrešan pas, izgubljen duel ili slab prijem lopte. Uglavnom, nije bio apsolutno ni od kakve koristi za svoj klub.

Da ne dužimo dalčje, pogledajte video i sve će vam biti jasno:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

burek_sa_mesom
Belgijski Edin Džeko.
7 27
gumenakita
Ako ovaj balvan vrijedi 85 milja onda nas Edin vrijedi duplo,ne bi me cudilo da se trener objesi zbog ovakvih igraca,hahah
22 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi