Valenciji samo bod protiv Rayo Vallecana

Primera, 34. kolo

Valenciji samo bod protiv Rayo Vallecana

Fudbaleri Valencije su u okviru 34. kola španske Primere gostovali u Vallecanu, gdje su odigrali samo 1:1 protiv istoimenog domaćina.

Poveo je Rayo Vallecano golom Embarba u 19. minuti, da bi konačan rezultat utakmice sredinom drugog poluvremena postavio Parejo.

Obje ekipe su utakmicu završile sa desetoricom igrača u polju, budući da je kod domaćih isključen Morcillo a kod gostiju Rodrigo.

Valencia je ovim remijem sebi zakomplikovala situaciju u borbi za Ligu prvaka. Trenutno su Šišmiši na četvrtom mjestu bodovno poravnati sa Sevillom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Primera, 34. kolo:

Vallecano - Valencia 1:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.