Kodro se vraća u formu: Odlična statistika bh. napadača u igri je i novi ugovor
FOTO: Valladolid FB

Odlazak u Vallaldolid pravi potez

Kodro se vraća u formu: Odlična statistika bh. napadača u igri je i novi ugovor

H. Zilić

Čini se da je bh. napadač Kenan Kodro napravio pravi potez odlaskom na posudbu u Valladolid.

U posljednje dvije utakmice Valladolida, Kodro je bio starter i odigrao sjajne mečeve. Mogao se proslaviti protiv Barcelone kada je pogodio okvir gola, dok je u prošlom kolu protiv Granade izborio penal.

I prije toga Kodro je imao minutažu u dresu Valladolida, obično bi ulazio u igru u drugom poluvremenu, a prema pisanjima pojedinih medija u Španiji, Valladolid bi u junu mogao otkupiti Kodrin ugovor.

Kodro je na posudbi iz Atlethica do 30.6.2021. godine, a Valladolid bi navodno našem napadaču bio spreman ponuditi ugovor. Trenutna vrijednost mu je milion eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zanimljiva je i Kodrina statistika, a ona govori da je bh. napadač u posljednje tri utakmice stovrio najviše prilika za ekipu Valladolida.

Top Komentari

lemonsqueezy
Prečka i protiv Barcelone i protiv Granade, nadam se da će uskoro početi postizati golove i da će biti od koristi reprezentaciji.
7 0
anga
On je napadac...kad je dao go?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti