Bivši igrač Milana karijeru nastavlja u Hajduku?

Trenutno je bez kluba

Bivši igrač Milana karijeru nastavlja u Hajduku?

Endin Čaušević

Slovenski reprezentativac Valter Birsa prije mjesec dana ostao je bez kluba nakon što je napustio Cagliari.

Birsa je u Cagliari stigao iz Chieva početkom 2019. godine, ali nakon što se ove sezone nije našao u prvom planu trenera ovog kluba odlučio je da raskine ugovor i napusti Cagliari.

No, italijanski mediji pišu da Birsa neće dugo biti bez kluba, a navodno postoji velika šansa da svoju karijeru nastavi u Hrvatskoj.

Naime, danas je objavljeno da se Birsa nalazi na meti Hajduka i da nije nemoguće da karijeru nastavi na Poljudu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ovaj 34-godišnjak je većinu dosadašnje karijere proveo u Italiji, a svojevremeno je nosio i dres Milana. No, najbolje partije pružao je u dresu Chieva.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti