Valverde odlučio ko će zaigrati protiv Intera umjesto povrijeđenog Messija

Šansa za dokazivanje

Valverde odlučio ko će zaigrati protiv Intera umjesto povrijeđenog Messija

Endin Čaušević

Barcelona sutra pred svojim navijačima igra veliki derbi protiv Intera u okviru trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Oba kluba su u prva dva kola osvojili po maksimalnih šest bodova i jasno je da nas čeka spektakularan okršaj na Camp Nou. Ipak, domaći tim će biti itekako oslabljen jer Ernesto Valverde ne može računati na svog najboljeg igrača Lionela Messija koji je povrijedio ruku minulog vikenda.

Messijeva povreda došla je u najgorem trenutku za Barcelonu jer nakon Intera igraju ponovo na svom terenu, ali protiv ljutog rivala Real Madrida. Valverde je svjestan da je Messija nemoguće zamijeniti, ali siguran je da će ostali igrači dati maksimum.

Španski mediji prenose da je Valverde već odlučio koji sastav će izvesti protiv Intera, a umjesto Messija od prve minute će najvjerovatnije zaigrati Ousmane Dembele. Također, na klupi bi se trebao naći i Malcom koji je gotovo prekrižen kod Valverdea od dolaska ovog ljeta iz Bordeauxa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Barcelona team news

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije