Valverde otkrio budućnost Messija

Izjava šefa Barcelone

Valverde otkrio budućnost Messija

Eldar Ganibegović

Transfer glasine oko odlaska Lionela Messija u Manchester City su u posljednje vrijeme sve češće, pa se sada povodom toga oglasio trener Barcelone Ernesto Valverde.

Velika prašina se digla zbog Lionela Messija, koji se u posljednje vrijeme povezuje sa odlaskom u Manchester City, kod svog bivšeg trenera Pepa Guardiole. 

Engleski mediji su prethodnih dana pisali kako su predstavnici Cityja spremni izdvojiti 300 miliona eura za 30-godišnjeg Argentinca, međutim Valverde je na konferenciji za novinare rekao da nema problema sa Messijem. 

"Messi je uredu. Trenira i sve je kao što je uvijek i bilo. Mislim da tu nema nikakvih problema", rekao je šef Barcelone te dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Čekamo duže vrijeme, ali se dok se ne zarši prijelazni rok, neki igraču mogu da dođu, ali neki mogu i da odu. Svi klubovi su i istoj situaciji, svi pokušavaju da srede svoje timove i transfere."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije