Van de Beek je sve dogovorio sa Barcelonom, ali transfer zavisi od jednog igrača Barcelone

Javljaju španski mediji

Van de Beek je sve dogovorio sa Barcelonom, ali transfer zavisi od jednog igrača Barcelone

E. Oštraković

Odmah nakon što je preuzeo Barcelonu Ronald Koeman predao je predsjedniku Barcelone listu igrača koje želi dovesti u klub.

Prioritet je nogometaš Ajaxa, Donny Van de Beek, koga Koeman mnogo cijeni te ga vidi kao idealnog igrača za svoju igru.

Pregovori su navodno već krenuli, a španski mediji su otišli tako daleko, da javljaju da je dogovoren ugovor na šest godina.

Real je već imao opciju da kupi ovog nogometaša, ali je to trajalo do 30. juna, te su sada postavljeni uslovi dosta drugačiji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, iz Ajaxa navodno traže da se u njihov klub vrati Luis Suarez, kao dio dogovora, te će sam nogometaš morati donijeti odluku.

Tako bi transfer Van de Beeka mogao zavisiti od odluke Luisa Suareza, a svi sa nestrpljenjem čekamo rasplet situacije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Darkwood
Koeman počeo već da se.re. Sad počinje dovođenje Holandeza. On ce forsirati de jonga, van beeka i evt jos jednog Holandeza sto dovede. Pjanke sretno pored ovog žutog sero.nje sto je ukopao Everton u vrlo kratkom roku....
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi