Klopp gleda i ne vjeruje: Van Dijk i Alisson se obrukali i počastili Arsenal novim vodstvom

Redsi gube

Klopp gleda i ne vjeruje: Van Dijk i Alisson se obrukali i počastili Arsenal novim vodstvom

Edmir Škorić

Jedan od najboljih golmana na planeti, Alisson Becker, zajedno sa ponajboljim stoperom današnjice, Virgilom van Dijkom, napravio je nevjerovatnu pogrešku tokom engleskog derbija između Arsenala i Liverpoola.

Arsenal je ugostio Liverpool i zaista gledamo sjajan meč, a viđena su do 70. minute tri pogotoka. Dva puta je lopta završila u mreži Redsa.

Arsenal je poveo golom Sake u 14. minuti, ali je autogolom Gabriela u samom finišu prvog dijela Liverpool izjednačio na 1:1.

Topnici su ponovo poveli u 67. minuti, kada je Gabriel Martinelli loptu poslao u praznu mrežu, a prethodno su katastrofalno reagovali Alisson i Van Dijk.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovo je utakmica 23. kola i jako je važna. Arsenal bi pobjedom došao na samo dva boda vodećem Liverpoolu, koji je u duel ušao sa četiri uzastopne ligaške pobjede, no još uvijek tim Jurgena Kloppa stigne da se vrati.

Podsjetimo da je nedavno Jurgen Klopp objavio da na kraju sezone odlazi iz Liveproola s kojim je ranije osvajao Ligu prvaka i Premier ligu i sigurno želi sa stilom okončati ovu spektakularnu priču na Anfieldu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi