Van Dijk "glumio" veznjaka i obrukao se za sva vremena

Neka se drži defanzive

Van Dijk "glumio" veznjaka i obrukao se za sva vremena

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola sinoć su na Anfieldu pobijedili Huddersfield sa 5:0 u meču 36. kola engleskog Premiershipa.

Redsi su se uspjeli vratiti na prvo mjesto, ali Manchester City ima meč manje koji igra sutra i zaostatak od dva boda bi se trebao nadoknaditi protiv Burnleyja.

Liverpool je odigrao fantastičan meč i bez većih problema riješio pitanje pobjednika. Već u srijedu ih očekuje polufinale protiv Barcelone i sigurno da je Klopp htio odmoriti neke igrače, ali to nije uspio.

Nakon meča u centru pažnje našao se Virgil van Dijk koji je izabran za najboljeg igrača Premiershipa ove sezone. On je u jednoj akciji uzeo loptu i htio da kreira napad, ali je onda poslao loptu u aut što je nasmijalo mnoge navijače na stadionu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Van Dijk je sigurno jedan od najboljih štopera u Evropi i sigurno da se treba što dalje držati od drugih pozicija na terenu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

leader_of_wolves
causevicu svaka ti je za samara , jedan nesporazum igraca i odma nek se drzi defanzive , pogledaj malo ucinak Van Dijka
0 9
leader_of_wolves
causevicu smijesan si sto okreces lajk u dislike , pop*sis mi racku debilu
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi