"Neću nikad zaboraviti šta mi je Liverpool dao, ali naravno da ću slaviti ako postignem gol"

Jasna poruka pred okršaj u polufinalu Lige prvaka

"Neću nikad zaboraviti šta mi je Liverpool dao, ali naravno da ću slaviti ako postignem gol"

E. Čaušević

Liga prvaka ulazi u samu završnicu, a već naredne sedmice očekuju nas prve utakmice polufinala.

Program polufinala ovog takmičenja u utorak navečer će otvoriti Tottenham i Ajax, dok dan kasnije igraju Barcelone i Liverpool što je sigurno za mnoge finale prije finala.

Ljubitelji fudbala vjeruju da će pobjednik ovog duela na kraju osvojiti trofej Lige prvaka iako sigurno ne treba tek tako lako otpisivati Tottenham i Ajax.

Prvi meč Barce i Liverpoola igra se u srijedu na Camp Nou i sigurno je da će ovaj stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta. U centru pažnje pred ovaj meč našao se napadač katalonskog tima Luis Suarez koji je nekada s dosta uspjeha igrao za Redse.

Suarez se u Liverpoolu pokazao kao jedan od najboljih napadača Evrope, te su mu nastupi u klubu na Anfieldu na kraju donijeli transfer karijere u Barcelonu s kojom je osvojio sve što je mogao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iako urugvajski fudbaler uvijek govori da nikada neće zaboraviti Liverpool i sve što mu je taj klub dao ovaj put je iznenadio navijače Redsa porukom da će slaviti ukoliko postigne gol protiv njih.

"Uvijek ću govoriti koliko sam zahvala Liverpoolu za sve što mi taj klub dao. Ipak, kada izađem na teren prijateljstvo, drugari i misli na neke lijepe momente više ne postoje. Branim boje Barcelone s najvećim ponosom na svijetu. Naravno da ću slaviti gol", rekao je Suarez.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi