Van Dijk izjavom zabrinuo navijače Liverpoola

Ostali velikani pomno prate razvoj situacije

Van Dijk izjavom zabrinuo navijače Liverpoola

A. Čaušević

Dolaskom u Liverpool i pod vodstvom Juergena Kloppa Virgil van Dijk je za kratko vrijeme izrastao u najboljeg defanzivca današnjice. 

Proteklih dana počelo se špekulisati o mogućem produženju saradanje s Liverpoolom, međutim holandski defanzivac je kazao da se "ništa ne dešava".

Redsi su novu sezonu Lige šampiona otvorili porazom od Napolija, a poslije utakmice Van Dijk je govorio o svojoj budućnosti.

"Ništa se ne dešava, to je to. Vidio sam u medijima da dogovoram novi ugovor, ali to nije do mene."

"Trenutno ništa ne dogovoramo. Sada sam fokusiran na utakmice i vidjet ćemo šta će se desiti u budućnosti", rekao je sjajni štoper.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Je li Van Dijk zapravo ovom izjavom ostavio mogućnost odlaska iz redova Redsa znat će se u narednom periodu.

Sigurno je da bi 28-godišnjak imao mjesta među startnih 11 u svakom timu te će ostali evropski velikani sigurno pomno pratiti razvoj situacije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hooruk
O ovom liku hvalospjev kad ocisti jednu situaciju pred golom a sinoc drugi gol njegov i ni pomena.
0 0
Pljuc
Vi niste normalni!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi