Fotografija koja će rastužiti svakog navijača Liverpoola, ali neke stvari se jednostavno dogode

Van Dijk na štakama

Fotografija koja će rastužiti svakog navijača Liverpoola, ali neke stvari se jednostavno dogode

E. Škorić

Liverpool je sinoć na gostovanju kod Evertona imao dosta nesreće.

Osim što je poništen pogodak Hendersona zbog milimetarskog ofsajda Manea u nadoknadi kod rezultata 2:2, još teže Redsima pada činjenica da su možda i do kraja sezone ostali bez Virgila van Dijka.

Ponajbolji štoper na svijetu zadobio je tešku povredu nakon sudara sa golmanom Evertona Jordanom Pickfordom u ranoj fazi meča, zbog čega čak nije dobio ni karton engleski golman jer je prethodno sviran ofsajd Nizozemcu.

Iako se činilo da možda nije tako ozbiljna povreda, ispostavilo se da će Van Dijk pauzirati sedam-osam mjeseci, mada se još čeka zvanična potvrda, a štoper je uslikan kako na štakama napušta bolnicu u Liverpoolu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Težak udarac za Liverpool, ali neke stvari se valjda moraju dogoditi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Meazza
Kad ponizavas ljude.....
10 3
MangasColoradas
...nije dao dres Djuricu i Bosnjo mu zbog toga zeli da mu odsijeku nogu,da mu djeca dobiju rak i slicno...zato i jesmo shupak Svijeta,najzaostalija drzava i narod.
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi