Kloppu prilikom davanja izjave ''puk'o film" zbog VAR-a

Odlučili milimetri

Kloppu prilikom davanja izjave ''puk'o film" zbog VAR-a

A. Čaušević

Everton i Liverpool su u odličnom meču odigrali 2:2 na Goodison Parku. 

Susret je obilježilo i nekoliko kontroverznih situacija. VAR uopšte nije išao u korist Redsa zbog čega i ne čudi zašto je poslije utakmice Juergen Klopp bio ljutit.

"Bilo je više ključnih momenata. Povreda Virgila van Dijka u ranoj fazi utakmice. Nisam vidio ponovo, ali trebalo je predugo, a ofsajd nije bio prevelik. A onda ga je Pickford pokupio."

"Jedino što sam vidio u svlačionici je Hendersonov gol i dodadvanje za Sadia. I nisam vidio ofsajd. Možda mi neko može objasniti jer na slici nisam vidio ofsajd."

"Ofsajd je bio jer je neko odlučio da bude ofsajd."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Težak je trenutak jer crveni karton za Richarlisona je samo crveni karton za Everton, a to je bio veliki faul nad Thiagom. Ima led na koljenu, ne znamo šta je. Ne izgleda dobro da budem iskren."

"Podržavam VAR. Protiv Ville je zbog pauza bio ofsajd, ali danas nije bilo tako. Svi mi govore da nije bilo ofsajda, ali to mi ne popravlja raspoloženje. Izgubili smo jednog igrača s Virgilom, a možda i drugog s crvenim kartonom."

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MangasColoradas
...mesari iz Evertona 2 bitna igraca povrijedise,kako covjeku nece puci film...i jos im ukradose pobjedu...
2 2
MaDaj
Stvarno volim ovog lika ali ponekad me podsjeća na special one... sine kad ste davali golove u kojima je milner bio po dva metra u offside-u nigdje da vidim da se javiš u kažeš pokrali smo ih... fudbal je takva igra posebno sa varom ... YOU win some YOU lose some... i nastavljaš dalje
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi