Van Gaal: Očekujem da De Gea ostane

Ne želi izgubiti De Geu

Van Gaal: Očekujem da De Gea ostane

Edmir Škorić

Menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal je još jednom izjavio kako želi da David de Gea ostane u klubu.

De Gea je s Unitedom na pripremama i izgleda kao da će ostati na Old Traffordu, mada se mjesecima povezuje sa Real Madridom. 

“Jeste ga vidjeli u prvih 60 minuta protiv Barce? Bez obzira na povredu, i činjenicu da nije trenirao sedmiicu, on je pokazao koliko je kvalitetan golman”, kazao je Van Gaal.

“Zaustavio je prvu priliku Barcelone, što nam je olakšalo, pa smo uspjeli da postignemo gol i povedemo. Naravno, i dalje se nadam da će De Gea ostati, ali u svijetu nogometa nikada ne znate što će biti na kraju”, istakao je Holanđanin.

Potražite više informacija na temu Premier league:

De Gea je uistinu jedan od najboljih golmana na svijetu u ovom trenutku i Real ga želi kao zamjenu za Ikera Casillasa, koji je nedavno prešao u Porto. United će puno dobiti ukoliko zadrži De Geu i na Old Traffordu čine sve da uspiju u tome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti