7

Komentari (7)

Lust
"ali je također realnost da mnogi od njih ostaju frustrirani što ne uspjevaju biti dobri kao njihovi očevi. Ta realnost se najbolje ogleda u primjeru Shaqueela Van Persieja i Mitchela Bergkampa." ????????
sport1
Zbog cega u primjeru Van Persieja? Momak ima 13g i zabija za Feynord i to protiv Ajaxa? Polupo si loncice gosp novinaru:-))
salt_city
Dzemba
Pa citaj clanak prije nego sto letis pred rudu,mada dovoljno je i naslov da procitas da shvatis sta je covjek htio reci.
sport1
Citaj ti pasa, izgleda da ti vidis nesto sto mi ne. Ja sa preko 4g fakulteta (ne kiseljackog, busovackog, bihackog) veoma dobro mogu primjetiti da se novinar preracunao:-))) Sportski pozdrav
Dzemba
"Posljednji takav slučaj stiže iz Niozzemske. Sinovi dvojice nizozemskih velikana Robina van Persijea i Dennisa Bergkampa prolaze kroz dvije potpuno različite situacije." Eto pasa moj,ja sve sto sam uvidio u tekstu jeste da su prikazane dvije razlike,na jednoj da se jedan pati,a drugome ide. Lijep pozdrav i tebi.
sport1
Moja opaska je u vezi dijela teksta koji ti je Lust gore naveo, znaci ne radi se o cijelom tekstu haveru nego o tome da autor ne cita ono sto napise. Pozdravi novinara i sretno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.