Van Persie se oglasio nakon stravične povrede
FOTO: EPA

Obradovao obožavatelje

Van Persie se oglasio nakon stravične povrede

Holandski fudbaler Robin Van Persie oglasio se na Twitteru nakon jučerašnje povrede. 

Van Persie (31) je utakmicu protiv Akhisara morao napustiti već u prvom poluvremenu i to zbog veoma teške povrede oka, a iako se strahovalo da je riječ o težem oštećenju, holandski napadač neće imati ozbiljnije posljedice.

Na društvenoj mreži Twitter je dan nakon povrede saopštio da je zapravo njegov vid ostao neoštećen. 

"Hvala svima na lijepim željama nakon moje povrede na jučerašnjoj utakmici. Također veliko hvala i liječničkom osoblju koje je jako dobro pazilo na mene. Imam posjekotinu na kapku i nakon jutarnjih pregleda mogu sa sigurnošću reći kako mi je oko neoštećeno. Sve je u redu. Takve stvari se dešavaju u fudbalu. Sretan sam i zbog toga što smo pobijedili, a sada slijede pripreme za derbi", stoji u objavi Van Persieja.  

Podsjetimo, Fenerbahče je u utakmici protiv Akhisara slavio rezultatom 3:1. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi