Van Persie uskoro u novom klubu?

Vraća se tamo gdje je sve počelo

Van Persie uskoro u novom klubu?

Holandska legenda Robin van Persie spreman je da se ovog ljeta ponovo pridruži bivšem klubu. 

Napadač Fenerbahčea postao je velika zvijezda dok je igrao u Premiershipu za Arsenal i Manchester United. On je u Arsenal prešao na ljeto 2004. godine iz Feyenoorda, a čini se kako je spreman da se vrati upravo u holandsku ekipu. 

Feyenoord vodi nekadašnji Persiev saigrač iz reprezentacije Giovanni van Bronkhrost, a klub je prošle sezone osvojio titulu u Holandiji. 

Upravo to je i razlog zbog kojeg žele pojačati tim za narednu sezonu jer ih očekuju izazovi igranja Lige šampiona. Podsjetimo, Van Perise je član Fenerbahčea od ljeta 2015. godine, ali nije zadovoljan u turskom klubu jer ne igra svaki meč u prvoj postavi. Ovaj napadač je tokom karijere u Feyenoordu odigrao 61 meč te je postigao 15 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije