10

Komentari (10)

roki-rokic
Dovode *****E od igraca iz Smrdije i HR. Da ista vrijede nebi ni na karti Bosnu pokazivali .Bolje dati lokalnom momku sansu nego invalide dovoditi i jos debelo placati.Pa u bivsoj drzavi BiH JE IMAL NAJVISE PRVOLIGASA i najbolji fidbaleri su nicali u BiH Pape,Hase,Osim,Mujic,Sliskovic,Vaha,Mara, Janjus,Smajlovic,Pasic,Tuce,Hukic i mnogi drugi.
user1593509319
Ovaj nije za godinu odigrao kada sve sastavis dvije utakmice . Gdje nadju ove otpa..
user1585252255
A otkud tebi ta informacija.. treba drug prvo provjerit pa tek onda gluposti pricat.. ovaj igrac je u protekloj sezoni odograo 12 utakmica za Torpedo.
GAZIJASAISTOKA_
Zamisli pojacanja, 20 dana pred pocetak prvenstva..i naravno neki STRANI PANJ ce uzeti mjesto LOKALNOM MOMKU koji je BARA BARA sa spomenutim.
user1610286185
Tuzla_1987
E moja Gazijo ukucaj malo sve ce ti se kazat♥️♥️
user1585252255
Pojma ti nemas... kad se da sansa nasem junioru onda se kometarise "ovi hoce da ispadnu" itd.. sad kad se dovodi igrac koji ima inostrano iskustvo, opet ne valja.
DamirT
Gazijino misljenje bitno ko semafor u GTA.Ne znam da je taj lik ikad ijedan pozitivan komentar napisao.
Master_ya
GAZIJASAISTOKA_
Eco JEDAN POZITIVAN..56SENAL NIJE VELIKAN..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.