Vanserijski talent sa Football Managera u 34. godini napravio  rekordni 21. transfer

Bojinov opet u Levskom

Vanserijski talent sa Football Managera u 34. godini napravio rekordni 21. transfer

Edmir Škorić

Bugarski napadač Valeri Bojinov ima novi klub.

Tridesetčetverogodišnji napadač po treći put je spreman da obuče dres Levskog iz Sofije, a to će mu ujedno biti 21. transfer u igraćkoj karijeri.

On je prošle sezone bio u Pescari, ali je upisao samo tri nastupa. U svojoj karijeri je još nastupao za Fiorentinu, Juventus, Manchester City, Parmu, Sporting, Veronu, Vicenzu, Ternanu, Partizan, Meizhou Hakku, Lausanneu, Botev i Pescaru.

Ukupnop je u karijeri u 443 meča zabio 112 golova, dok je za Bugarsku zabio šest golova u 43 nastupa.

Nekada je bio velika nada bugarskog i evropskog nogometa, a mnogi ga se sjećaju kao vanserijskog talenta sa prijašnjih izdanja Football Managera.

Top Komentari

Penderinos
Lik svjetska zvijezda a za Bugare zabio 6 golova u 43 nastupa. Pa VI i dalje kritikujte Pjanica i Dzeku
6 0
Bazarich
Zs njega je dzeko maradona I dobro su napisali vanserijski talenat al sa igrice
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi