VAR donio Paderbornu pobjedu u 90. minuti: Od ofsajda pa do velikog slavlja u par minuta
Igrači Paderborna su na kraju ipak imali razloga za slavlje

Gosti su stigli do druge pobjede u sezoni

VAR donio Paderbornu pobjedu u 90. minuti: Od ofsajda pa do velikog slavlja u par minuta

S. Pašalić

Paderborn je u posljednjoj utakmici 14. kola Bundeslige slavio na gostovanju kod Werdera sa 1:0.

Domaći su bili favorit uoči ovog meča i sve vrijeme su bili bolji tim na terenu, te su imali nekoliko prilika da stignu do vodstva, ali u tome nisu uspjeli.

Činilo se da će meč završiti rezultatom 0:0, a onda je u 90. minuti Paderborn stigao do vodstva kada je Michel postigao gol.

Ipak, dosuđen je ofsajd i činilo se da se igrači Paderborna ipak neće radovati.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tada je međutim na scenu stupio VAR i potvrdio sa se ipak nije radilo o ofsajdu i veliko slavlje gostiju je moglo početi.

Werder je do kraja pokušao stići do boda, ali u tome nije uspio i Paderborn je nakon četiri kola upisao drugu pobjedu u sezoni koja će mu jako puno značiti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi