5

Komentari (5)

BobPaisley
...naravno da je Ferdinand razocaran jer sudije vise ne mogu siljiti za United...da nema VAR-a oni bi se sada borili za titulu,a ovako ce voditi grcevitu borbu za mjesto u EL,sa bodovnim zaostatkom od 24 boda za prvoplasiranim i to na polusezoni...ne bi me zacudilo da klubovi poput Uniteda,Juventusa,Real Madrida i Barcelone uspiju izboriti ukidanje VAR-a,jer oni nisu navikli igrati posteno.
larokblum
Hahahahahahahah...... pa haj opet ovako xaxaaxaxaxa.... United je suvereno vladao godinama svojim kvalitetima fudbalskim sportskim, pa nije Engleska ni Bosna ni Srbija gdje politika odredjuje pobjednika u sportu..... i opet hahahahahahahaha i xaxaxaxaxaxax
andi
zašto Real,pa Barselona je ta kojoj se sviralo sve,Barsa ne bi nikada osvojila ligu šampiona da je bilo Vara..kada sjetim 2 puta po dva penala i ofsajda sa PSG,om,i one sa INTEROM smućio mi se bio fudbal,VAR je naj bolje moguće što je došlo na stadione..nema mešetarenja,malo sudija može navuči ali ga i žestoko popušit...prava stvar.
larokblum
razVARiše fudbal, mo'š ga ****T!!
andi
samo VAR,pošteno pa ko bolji,,NEMA.MEŠETARENJA.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti