6

Komentari (6)

Haroni
Po meni sve tri greske VARa. S tim da bi bilo prestrogo sudit Romi i drugi penal na utakmici nad Schikom. Da je stari lisac Colina mogao odlucivat, pistaljka se nebi oglasila niti u jednoj od tri situacije
xavi26
Nema te Komisije koja može opravdati kazneni udarac za Porto!! Kraj price!
ArminA
Povlacenje za dres nije dovoljno za penal? Ja mislim da smo jedno mali miliun puta vidjeli kad se svira penal u slucaju kad igrac nabije loptu i gol aut a golman ga zakaci. Ne razumijem sta se trebalo gledati kod penala ? Florenzi namjerno povlaci igraca za dres ,da je bio pametan sad bi mozda prosli dalje.
mer12
da ali niti je lopta isla prema igracu niti je igrac imao kontakt sa loptom, znaci dao penal zato sto je publika trazila,,,to ni u kupus ligi nema ,nije dao Romi zato sto je publika trazila, crveni nije dao Pepeu zato sto sta nije smjeo zbog publike poslije zutog k. udara igraca Rom nogom po koljenu namjerno svi znate kakav je cigan i sudja nista
Haroni
Armine, upravu si jedino da je Florenzi napravio glupost. Objektivno nije penal jer malo povlacenje nije utjecalo hoce li igrac uspijet stic do lopte ili ne. Kad je vidio da je lopta prebrza i predaleko od njega, odlucio je da padne u nadi da mu sudija donijeli penal. U cemu je nazalost i uspio. Po tvom razmisljanju bi tokom svakog izvodjenja kornera trebalo dosudit penal.
Adnanos
Znamo mi sve ovo. Ali nisu odgovorili da li je tacno to sto su dosudili.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.