VAR u Premijer ligi od sezone 2021/22, Pilav projekt menadžer

Odlučeno na današnjoj sjednici IO

VAR u Premijer ligi od sezone 2021/22, Pilav projekt menadžer

Na današnjoj 45. sjedinici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine govorilo se o brojnim temama, a između ostalog i o imenovanju projekt menadžera za implementaciju VAR sistema. 

Podsjetimo, već je ranije odlučeno da će VAR biti uveden na sve utakmice Premijer lige BiH od sezhone 2021/22, a danas je odlučeno da će projekt menadžer za implementaciju ove tehnologije biti Elmir Pilav.

On je zadužen da odmah započne s neophodnim aktivnostima te da rukovodi i koordinira istim, sve u cilju potpune implementacije projekta zvanog VAR sistem.

Inače, na današnjoj sjedinici imenovan je i novi stručni štab ženske futsal reprezentacije, donesen je nacrt Plana prihoda i rashoda za 2020. godinu, donesen je plan aktivnosti za nastup A reprezentacije u play offu za plasman na EP, određene su i cijene ulaznica za te mečeve itd.

Top Komentari

magistar
Prvo travnjake svima srediti, pa reflektore, pa semafore pa daleko je do VARa
15 3
MaDaj
Jel se oni zaebavaju sa nama? 90% utakmica bez prenosa, one sa prenosom snimane jednom kamerom... i oni pričaju o VAR?
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi