Šampanjac se hladi u Zagrebu: Pomračenje uma golmana Rijeke u Varaždinu!
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Nevjerovatna greška Labrovića

Šampanjac se hladi u Zagrebu: Pomračenje uma golmana Rijeke u Varaždinu!

Endin Čaušević

Rijeka na gostovanju u Varaždinu nakon pola sata već gubi sa 2:0 i šampanjac se već hladi na Maksimiru, no niko ne vjeruje kakvu grešku je golman gostiju napravio kod drugog pogotka.

Varaždin i Rijeka igraju utakmicu 34. kola SuperSport HNL-a i jasno je da gosti ne smiju izgubiti jer u tom slučaju Dinamo pobjedom protiv Osijeka će osigurati titulu prvaka.

Dinamo je u prošlom kolu slavio na Rujevici sa 2:1 i čini se da sve ide na mlin ekipe Sergeja Jakirovića, te da bi se titula već večeras mogla slaviti u Zagrebu.

Naime, Rijeka na gostovanju u Varaždinu nakon 30 minuta igre već gubi sa 2:0 i gostima treba čudo da izbjegnu poraz do kraja utakmice.

Varaždin je poveo u 16. minuti kada je Drožđek iskoristio grešku Dilavera i pogodio je za 1:0 i slavlje domačih navijača.

Rijeka je nakon toga imala dva zicera za poravnanje rezultata, ali gosti nisu uspjeli da zatresu mrežu Varaždina.

I potom u 30. minuti stigla je kazna za promašaje. Jedan od defanzivaca Rijeke šalje nezgodnu loptu golmanu Labroviću, a na šok i nevjericu svih na stadion on ju je dodao direktno u noge Šege koji zabija gol za 2:0.

Potražite više informacija na temu HNL:

Nevjerovatnu grešku Labrovića i pogodak Varaždina za 2:0 možete pogledati na OVOM LINKU.

Sigurno da se šampanjac već hladi u Zagrebu jer ako Rijeka izgubi u Varaždinu, a Dinamo večeras u derbiju pobijedi Osijek ponovo će osvojiti titulu prvaka Hrvatske.

Top Komentari

magistar
Pomračenje uma? Ovo kad se kod nas desi onda je prodana utakmica, neregularnost, golmana treba objesiti i sl.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi