Varda zadržala ponajboljeg igrača

Varda zadržala ponajboljeg igrača

D. Rakanović

Košarkaški klub Varda zadržao je jednog od najboljih igrača iz prethodne sezone. 

Čelnici kluba i centar Gojko Sudžum dogovorili su sve uslove saradnje, pa će ovaj 22-godišnji košarkaš i slijedeće sezone nositi dres kluba iz Višegrada. 

 "Na naše veliko zadovoljstvo danas smo dogovorili nastavak saradnje sa Gojkom Sudžumom, Gojko je prije svega jedan odličan momak, a isto tako i igrač koji će nadam se ove sezone da ponovi iste partije kao prošle sezone ako ne i bolje", rekao je za SportSport.ba trener Varde Ilija Vidaković. 

Varda još uvijek nije kompletirala roster za predstojeću sezonu u kojoj će nastupati u Prvoj ligi RS-a

"Očekujemo povratak našeg bivšeg igrača Slobodana Čubrilovića tako da ćemo sa njim zaokružiti roster za ovu sezonu", naveo je Vidaković. 

Sudžum je ponikao u KK Gacko, da bi nakon toga četiri sezone nosio dres Leotara iz Trebinja u Prvenstvu Bosne i Hercegovine. U Vardu je stigao prije početka prošle sezone. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi