Vardy i Kane nisu bili tako sretni 2013. godine

Fotografija otkriva da su imali težak put

Vardy i Kane nisu bili tako sretni 2013. godine

Jamie Vardy i Harry Kane danas su prve zvijezde nogometne reprezentacije Engleske.

Upravo njih dvojica su prije nekoliko dana u Berlinu srušili veliku Englesku, ali put kroz karijeru nije bio tako jednostavan za njih.

Naime, na internetu se pojavila fotografija pomenutog dvojca uslikana 2013. godine na kojoj oni zajedno sa još jednim današnjim članom reprezentacije, Drinkwaterom, sjede na lupi za rezervne fudbalere Leicestera.

Fotografija je nastala u toku utakmice polufinala play offa za ulazak u Premiership, kada je Leicester igrao protiv Watforda.

Treba reći i to da je današnja zvijezda Tottenhama i prvi strijelac Premiershipa, Harry Kane, tada bio na posudbi u Leicesteru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaista je nevjerovatno kakav je potencijal tada sjedio na klupi Lisica...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi