Vardy je našao novi klub?

Arsenal dovodi Vardyja?

Vardy je našao novi klub?

Midhat Šljivak

Jamie Vardy mogao bi ovog ljeta postati član Arsenala.

Fantastični napadač koji je svojim golovima odveo Leicester do prvog naslova prvaka u povijesti ovog tima, dobio je navodno ponudu Topnika i transfer je jako blizu realizacije.

Vardy je u martu potpisao novi ugovor s Lisicama, ali se već dugo špekuliše o njegovom odlasku iz kluba.

Klauzula u ugovoru iznosi svega 20 miliona funti. Svaki ozbiljniji klub je spreman platiti ovaj novac za njega, a navodno je Arsenal jako blizu dovođenja 29-godišnjeg napadača.

Izvori bliski klubu s Emiratesa tvrde kako je Vardy već potpisao ugovor s Topnicima i da će se uskoro i službeno potvrditi ovaj transfer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vardy je ove sezone postigao 24 gola u 36 nastupa za aktuelne prvake Engleske.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi