Vardy poslao jasnu poruku selektoru Engleske

Ne želi više da sjedi na klupi

Vardy poslao jasnu poruku selektoru Engleske

E. Čaušević

Napadač reprezentacije Engleske, Jamie Vardy, još uvijek nije izborio mjesto u početnoj postavi reprezentacije.

Vardy je obje utakmice na Evropskom prvenstvu ušao sa klupe za rezervne igrače, a protiv Velsa bio je strijelac izjednačujućeg gola. Ipak, napadač Leicestera je poručio selektoru Royju Hodgsonu da želi početi utakmicu protiv Slovačke.

"Na meni je da se dokažem na treninzima da imam mjesto u početnoj ekipi. Želim da igram u prvoj ekipi, ne volim kada sam rezerva. Mislim da sam protiv Velsa pokazao da mogu pomoći ekipi i nadam se da je i selektor istog mišljenja", rekao je Vardy.

Englezima u narednoj utakmici protiv Slovačke treba barem remi kako bi izborili plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi