Vardy potpisuje novi ugovor sa Leicesterom?

Ima brojne ponude, ali...

Vardy potpisuje novi ugovor sa Leicesterom?

Najbolji strijelac Premiershipa Jamie Vardy bi uskoro mogao potpisati novi ugovor sa Leicesterom, javljaju britanski mediji.

Sjajni napadač je ove sezone naprosto eksplodirao u dresu Lisica, a svojim golovima i fantastičnim partijama privukao je pažnju najvećih klubova na Otoku.

Uprkos tome, sve su prilike da Vardy neće napustiti svoj klub, sa kojim u ovoj sezoni piše najljepšu priču u historiji Leicestera. 

Vardy je za Leicester City vezan ugovorom do ljeta 2018. godine, a uskoro bi trebao dobiti poboljšani ugovor do 2019. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jamie Vardy je u ovoj sezoni postigao 16 golova u Premier ligi, a povezivao se sa prelaskom u Chelsea, Manchester United i Arsenal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi