Vardy se 'plaši' Pepea

Stoper s kojim se ne želi sresti

Vardy se 'plaši' Pepea

Jamie Vardy je ove sezone postao prava fudbalska zvijezda u Engleskoj, pa tako često daje i neobične intervjue.

U jednom od posljednjih, Vardy je dobio zanimljivo pitanje na koje je dao prilično očekivan odgovor. Pošto će Leicester gotovo izvjesno dogodine igrati Ligu prvaka, Vardyja su pitali kojeg se stopera posebno 'plaši'.

"Ne bih volio da igramo sa Real Madridom. Znam da bi mi bilo teško nadigrati Pepea. On djeluje beskompromisno i ne bih volio imati posla s njim", rekao je Vardy.

Leicester se trenutno nalazi na prvoj poziciji u Premier ligi i na dobrom je putu da ostvari historijski rezultat.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko ovaj klub ostane u istom sastavu i nakon završetka tekuće sezone, u narednoj bi bilo zaista zanimljivo vidjeti koji su evropski dometi Vardyja, Mahreza, Kantea i društva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti