Varešanović nakon meča s Čelikom

Varešanović: Čelik je mogao uvjerljivije slaviti

Dino Kurbegović

Trener Olimpica Mirza Varešanović nije bio zadovoljan nakon poraza od Čelika u prijateljskom susretu.

 Zeničani su slavili s 2:0, a Varešanović smatra da je njegov tim dobro i prošao. Ipak, nada se da će u meču Evropske lige sa Spartakom iz Trnave biti mnogo bolje.

 "Sigurno da ne mogu biti zadovoljan. Čelik je mogao uvjerljivije slaviti. Mi smo bili loši i sa ovakvim pristupom ne možemo očekivati dobar rezultat protiv Spartaka. Nadam se da ćemo u četvrtak na Koševu izgledati dosta bolje", rekao je Varešanović, te je dodao:

 "Nemamo iskustvo u Evropi, ali mi posjedujemo kvalitet. Šanse su nam jednake protiv Spartaka. Nadam se da ćemo ove greške svesti na minimum i da ćemo ostvariti dobar rezultat", istakao je Varešanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.