Tuzlaci slavili u Doboju kod Kaknja

Varešanović preporodio Tuzla City: Moji igrači su pravi profesionalci

Fudbaleri Tuzla Cityja danas su upisali važnu gostujuću pobjedu rezultatom 0:2 nad Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Trener Tuzla Cityja Mirza Varešanović bio je zadovoljan partijom svojim izabranika.

"Rekao sam i kada sam stigao u Tuzla City da imamo cilj što prije izaći iz krize i ući u, da taka kažem, mirnu luku. Današnja pobjeda je velika za nas, a ovu priliku bih iskoristio da čestitam igračima na požrtvovanoj, borbenoj igri. Stvarno su ostavili zadnji atom snage da bi ostvarili pobjedu", istakao je Varešanvić, pa nastavio:

"U nastavak sezone ulazimo malo mirniji, ne potpuno mirni, ali malo mirniji jer ima još osam utakmica. Čestitam domaćinima na fer i korektnoj igri, danas smo mi pobijedili i to je to".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dobro igramo, igrači stvarno dobro rade. Mogu im samo čestitati na tome kako rade, kako se ponašaju i slušaju. Zaista su pravi profesionalci i ovaj pobjeda je rezultat svega toga", dodao je Varešanović.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Izet
Svaka cast i cestitam na uspjehu u Kaknju,
1 0
Metropoljac
Pogledaj sporne detalje pa onda daji izjave
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi