Varešanović završio u Seriji C

Potpisao za Casertanu

Varešanović završio u Seriji C

Admin Čaušević

Italijanski trećeligaš Casertana novi je klub Maka Varešanovića. 

Ovaj 20-godišnji veznjak je od 2016. godine bio član omladinskih selekcija Udinesea, a odlučio je da i dalje igra u Italiji. 

Casertana će se u predstojećoj sezoni takmčiti u Seriji C - grupa C, a Varešanović je istakao da se raduje novim izazovima. 

"Čuo sam lijepe riječi o Casertani. U Udinama sam igrao sa Magninom, koji mi je također govorio dosta lijepih stvari o gradu i klubu. Ja sam igrač koji voli da igra, asistira, postiže golove, nadam se da ću opravdati očekivanja u novom klubu. Radujem se novoj avanturi i novim izazovima”, rekao je Varešanović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Varešanović je prije dolaska u Udinese bio član omladinskih selekcija sarajevskih klubova FK Sarajevo i FK Olimpik.

Top Komentari

konjnakvadrat
Moj jaro bolje da si osto u BejHa
4 0
Adnanos
I Muslimovic je igrao u Serie C pa je stigao do Serie A. Ako se pokaze moze uspjeti a ako ne onda ce ostat gdje jest.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi