Varešanović: Željo je izazov, želimo da na što bolji način završimo sezonu

Tuzla City dočekuje Plave

Varešanović: Željo je izazov, želimo da na što bolji način završimo sezonu

E. Škorić

Tuzla City će sezonu u Premijer ligi BiH okončati utakmicom protiv Željezničara.

FK Tuzla City je obezbijedio opstanak, pa će biti rasterećen u duelu sa gostima iz Sarajeva, mada se naravno u klubu svi nadaju dobrom rezultatu.

"Želimo se od publike oprostiti dobrom partijom i pobjedom. Meč je bez značaja i zato očekujemo jednu dobru utakmicu. Željo je pravi izazov za ekipu i nadam se da će doći što više publike na stadion", rekao je trener Mirza Varešanović, dodavši:

"Cilj nam je da se iskupimo za težak poraz od Zrinjskog i da na najbolji mogući način okončamo ovu sezonu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Učinićemo sve da odigramo dobar meč protiv velikog protivnika. Spremni smo i nadam se da ćemo odigrati dobar meč i osvojiti bodove", kratko je kaza prvotimac Tuzle Nemanja Zlatković.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dzovani1946
Jasta moj Mirza ,a i slijedece sezone obavezno skinite gace protiv zrinjskog.
2 0
Romario 77
Da se oprostite od publike??? Pa zar City ima publiku u Tuzli, ja sam mislio da oni navijaju za Slobodu. Jedino ako si mislio na ove iz Siminog Hana
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi