Varnice na treningu Bayerna, najgore prošao Francuz, Lewandowski nije želio ni da se izvini

Napetost među Bavarcima poslije poraza od Hoffenheima

Varnice na treningu Bayerna, najgore prošao Francuz, Lewandowski nije želio ni da se izvini

E. Škorić

Robert Lewandowski sukobio se s Mickaelom Cuisanceom na treningu minhenskog Bayerna.

Poljak je u jednom momentu oštro faulirao svog saigrača, koji je odlučio da očita lekciju Lewandowskom i kojeg je žustro napao zbog toga što ovaj nije pazio.

21-godišnji Francuz je nakon Lewinog starta jedno vrijeme ležao na travi, a trener Hansi Flick nije dozvoljavao da se trening prekine. Kada je mladi veznjak ustao, počeo je da vriši i da gestikuliše prema Lewandowskog.

Zvijezda Bayerna nije ni obraćala pozornost na svog mladog kolegu, što je ovog vjerovatno još više izbacilo iz takta. Ipak, nakon što se trening završio, Hansi Flick je naredio Lewandowskog da ode i pozdavi Cuisancea, mada ovaj to nije želio učiniti.

Ovo nije prvi put da Lewandowski uđe u sukob sa saigračima tokom treninga. U aprilu prošle godine sukobio se sa Kingsleyem Comanom. Tada je Bild pisao kako je Lewandowski imao "pik" na Comana zbog njegovog stila igranja, pa ga je jednom žešće faulirao.

Atmosfera u minhenskom Bayernu prilično je napeta nakon nedjeljnog poraza od Hoffenheima. Kako je posljednjih dana obavijestio Robert Lewandowski, koji je posljednju utakmicu započeo na klupi, igrači njemačkog prvaka iscrpljeni su zbog nedostatka pauze i igranja svaka tri dana.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Već za dva dana odmjeriće snage s Borussijom Dortmund u meču Superkupa Njemačke.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JJ90
Easy drugovi. Sve će biti ok.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi