Varupa: Dogovorili smo se, pa su promijenili priču

Vezista ipak ne dolazi u Čelik

Varupa: Dogovorili smo se, pa su promijenili priču

S. Mlaćo

Nermin Varupa sada već bivši član NK Vitez odlučio je ovih dana i definitivno se razići sa ovim klubom.

Varupa se oporavio nakon neugodne povrede i uspješno vratio na teren, te vrlo brzo i dogovorio saradnju sa NK Čelik. Ipak, u posljednji čas pojavili su se problemi i sada je veliko pitanje da li će se ovaj transfer i ostvariti.

"U subotu sam sve dogovorio sa predsjednikom Čelika, ali me on nazvao u nedjelju i počeo pričati neke druge stvari. Nismo se dogovorili oko finansija i sada sam u potrazi za klubom", kazao je Varupa za SportSport.ba.

Ovaj 26-godišnji vezista u Vitez je stigao iz redova NK Travnik gdje je pružao veoma dobre partije, te za Vezire upisao 116 nastupa uz 10 pogodaka i tri asistencije. U Premijer ligi BiH Varupa je ubilježio 123 nastupa uz 11 pogodaka, te se radi o igraču koji već sada ima poprilično veliko iskustvo igranja u premijerligaškom rangu naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi