Vasilije Kolak: Poslije pobjede se lakše diše, u Mostaru možemo do dobrog rezultata

Golman Krupe

Vasilije Kolak: Poslije pobjede se lakše diše, u Mostaru možemo do dobrog rezultata

FK Krupa je u 3. kolu Premijer Lige došla do prvih bodova u ovoj sezoni. Nakon pobjede protiv Olimpika lakše se diše u Doboju kod Kaknja i Krupa na sutrašnje gostovanje kod Veleža sigurno ne ide s unaprijed upisanim porazom.

Mladi golman Vasilije Kolak napokon doživljava pravu afirmaciju i sigurno će u ovoj sezoni biti jedna od najvećih uzdanica ovog tima. Kolak za SportSport.ba pred sutrašnju utakmicu kaže slijedeće:

"Sigurno da nas čeka veliko iskušenje i jako teška utakmica protiv odličnog protivnika" - govori Kolak i dodaje: "Velež igra jako dobro, pogotovo na svom terenu, te imaju veliki broj dobrih igrača i neće nam biti ni malo lako sutra na stadionu 'Rođeni'.

"Što se tiče nas, poslije dva kola, te dva, slobodno mogu da kažem nesretna poraza upisali smo i prvu pobjedu koja nam je sigurno vratila sampouzdanje i popravila atmosferu u svlačionici.
Uz maksimalno zalaganje svih naših igrača uvjeren sam da možemo do pozitivnog rezultata sutra u Mostaru".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O dosadašnjem učinku Krupe i svojoj formi kaže:

"Možda smo mogli imati još koji bod na kontu da je bilo malo sreće ali šta je tu je, došli smo iz nižeg ranga i treba malo vremena da to krene. Važno je da smo u ovoj posljednjoj utakmici upisali pobjedu i siguran sam da će sada biti puno lakše i mislim kako prvenstvo bude odmicalo da ćemo bivati sve bolji i bolji. Što se tiče moje forme, zadovoljan sam s učinkom u ova tri protekla kola, bilo je jako dobro i nadam se da ću tako i nastaviti" - kazao je za SportSport.ba golman Krupe Vasilije Kolak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi